Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Το ύφος του Elements

Η σειρά Elements πρόκειται να είναι μια σειρά manga με χαλαρό ύφος που σημαίνει ότι οι συγγραφείς έχουν επιλέξει να το εμπλουτίσουν με πολλές αστείες σκηνές και γεγονότα χωρίς όμως να αλλοιώνουν το νόημα και την υπόθεση.
Επίσης οι συγγραφείς έχουν επιλέξει να δώσουν έμφαση στις μάχες με τέτοιο τρόπο ώστε να τραβάνε τον αναγνώστη με τις πρωτότυπες ιδέες τους. Ένα είναι όμως σίγουρο, το θέμα και οι υπόθεση θα παραμείνουν αναλλοίωτες. Αυτό σημαίνει ότι οι αναγνώστες θα απολαύσουν μια πολύ καλά δομημένη πλοκή που θα τους ενθουσιάσει με τις ανατροπές και τις εκπλήξεις που ετοιμάζει η συγγραφική ομάδα...
Μια πρωτότυπη απόφαση των δημιουργών του Elements είναι ακόμα ότι θα προσθέσουν αστείες ατάκες παντού, που θα πει ότι θα υπάρχουν μέσα στις μάχες και σε σημεία που πολλοί δεν θα το περίμεναν. Βέβαια δεν πρόκειται να αποσπάσουν την προσοχή του αναγνώστη από το κύριο νόημα της εκάστοτε φάσης της πλοκής.

Εδώ επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η γλώσσα που θα χρησιμοποιείται θα είναι απλή καθημερινή γλώσσα που οι πιο πολλοί θα κατανοούν.

Η κοινωνία του Elements θα περεχεί πολλές διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς με σκοπό την απεικόνιση της σημερινής κοινωνίας με την απομόνωση όμως χαρακτηριστικών όπως είναι οι φυλετικοί διαχωρισμοί και ο ρατσισμός που θα μπορούσαν να προσβάλουν οποιονδήποτε.

Οι συγγραφείς έχουν φροντίσει έτσι ώστε το κάθε τεύχος της σείρας Elements να αφήνει μια ευχάριστη γεύση στον αναγνώστη και να τον κάνει να θέλει να διαβάσει και το επόμενο....

2 σχόλια:

  1. Εδώ επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η γλώσσα που θα χρησιμοποιείται θα είναι απλή καθημερινή γλώσσα που οι πιο πολλοί θα κατανοούν
    Edw dieukrinhste m kati ennoeite ellhnika,greeklish, h agglika???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Auto pou ennooume sto parapanw arthro sto sugekrimeno kommati pou mas rwtas einai oti mes to vivlio tha uparxei h perigrafh,h afhghsh kai o logos enos kalou sugrafea me ekleptismenes lekseis kai fraseis k.t.l...alla tha xrhsimopoiountai kai fraseis-lekseis pou xrhsimopoioume emeis ws genia.Fraseis tou style ''kozare'',''variemai tou kerata'',''arakse thn petsa sou'' k.t.l.Auto voithaei na thwsoume ena pio xioumoristiko ki ena pio xalaro ufos sthn seira ;)

      Διαγραφή